Bygget af naturens bedste materialer


Kedelige og grimme bålhuse, multihuse og sheltere er der nok af, og Den Lille Legepladsfabrik er sat i verden for at gøre en forskel i den forbindelse. Vi synes, at et udehus skal være smukt hele året rundt, holde i mange år, det skal bygges af dygtige folk i ordentlige materialer og det skal fungere hele året rundt. Det synes vi, er det eneste rigtige.

4,5 x 4,5 meter med seks robiniestolper, tag fremstillet i kalmarbrædder i douglasgran/lærk. Fed størrelse, passer til de fleste steder. Udesæson 365 dage om året.

Bålhuse, multihuse og sheltere fra Den Lille Legepladsfabrik er bygget af naturens bedste materialer. Træsorten er blandt andet robinie der med sin organiske og knudrede form giver legepladsen et helt særligt og eventyrligt præg. Referencen til naturens organiske former ligger lige for, og sommer og vinter har både børn og voksne noget smukt at se på, når de går forbi et udehus fra Den Lille Legepladsfabrik. Eller endnu bedre – bruger et udehus fra Den Lille Legepladsfabrik, for bålhuse, multihuse og sheltere fra Den Lille Legepladsfabrik er ikke blot smukke, de har også meget høj brugsværdi, og der er arbejdet seriøst med den funktionelle og æstetiske udfordrende side af redskaberne.

Brugbart og smukt – sådan som et udehus skal være.

Søger du bålhuse? Bålhuse