Hvorfor vælge DEN LILLE LEGEPLADSFABRIK?

Siden 2006 har DEN LILLE LEGEPLADSFABRIK produceret fede bålhuse og udemiljøer i meget høj kvalitet – til glæde for både børn og voksne. Bålhytter fra Den Lille Legepladsfabrik er produceret på en sådan måde, at de fremtræder sjove, spændende og smukke hele året rundt. Og i mange år. Med garanti! Vores viden om legepladser og naturlegepladser, giver os en unik fordel, når vi designer udemiljøer.

Hos DEN LILLE LEGEPLADSFABRIK er vi glade for vores overskuelige størrelse, for det sikrer gennemsigtighed i samarbejdet med jer.

DEN LILLE LEGEPLADSFABRIK benytter FSC-certificeret robinietræ, som er både smukt, stærkt og selvimprægnerende. Robiniens egenskaber er som skabt til bålhuse, fordi det er selvimprægnerende, og oliering er kun brugt for at skabe effekt – og ikke for at holde råd og svamp nede. Robinien har en let knudret vækst, der giver den helt særlige eventyrlige, organiske og rustikke karakter, der præger et bålhus fra Den Lille Legepladsfabrik.

DEN LILLE LEGEPLADSFABRIKs bålhytter er danskproducerede med hjælp fra dygtige underleverandører og dygtige medarbejdere.

DEN LILLE LEGEPLADSFABRIK er medlem af Dansk Byggeri og har således ordentlige løn- og ansættelsesforhold.