Jeannette Westergaard


Skrevet af & kategoriseret under .


Vi fik leveret et utrolig flot og dekorativt bålhus, der falder fuldstændigt ind i vores grønne omgivelser. Bålhuset er til stor glæde som samlingssted for både beboerne og deres gæster, og vi mødes og hygger ved bålet næsten hver weekend. Peter Houkjær udarbejdede et tilbud efter vores ønsker, og det var en fordel, at alt… Læs mere »

Vicerektor Christian Blands


Skrevet af & kategoriseret under .


Den Lille Legepladsfabrik har opført skolens udendørs parkour- og fitnessanlæg og et amfiteater designet efter en gruppe træer på området. Begge dele er af god kvalitet, der er stil over det, og det falder naturligt ind i området. Det ser stadig nyt ud efter et år. Vi havde en jordhøj, som Den Lille Legepladsfabrik tegnede et… Læs mere »

Anette Borberg Jensen


Skrevet af & kategoriseret under .


Peter Houkjær er god til at formidle sin ekspertviden. Sammen med de fem års produktgaranti var det afgjort medvirkende til, at vi fik lyst til at købe vores svævebane og fugletårn hos Den Lille Legepladsfabrik. Fuglereden på tårnet er simpelthen fantastisk lavet, og produkterne falder godt ind i naturen. Vi har haft en rigtig god… Læs mere »

Lærer Stefan Bendtsen


Skrevet af & kategoriseret under .


Vi fik leveret en specialkonstrueret bålhytte, der som standardmodel er udstyret med bænke. Jeg havde derfor sendt en tegning med vores ønsker til Peter Houkjær, der konstruerede en hytte med både bænke og borde. Den er helt fantastisk, bygget af bæredygtigt, selvimprægnerende robinietræ i superflot kvalitet. Samarbejdet har været fuldstændig formidabelt. Håndværkerne var omstillingsparate, og… Læs mere »

Charlotte Worsaae


Skrevet af & kategoriseret under .


Blandt tre andre firmaer valgte vi Den Lille Legepladsfabrik, fordi deres løsning som helhed var den pæneste. Vi fik leveret en fugleredegynge, en række hulmåtter og en vedligeholdelsesfri rutsjebane af rustfrit stål med skridsikker tape på stigen. Det hele falder godt ind i gårdmiljøet og fungerer perfekt. Samarbejdet med Peter Houkjær var rigtig godt, han… Læs mere »

Michael Jensby


Skrevet af & kategoriseret under .


De laver et perfekt stykke arbejde med sans for den lille detalje

Gitte Elisabeth Johansen


Skrevet af & kategoriseret under .


Vi har fået etableret en ny legeplads af Den Lille Legepladsfabrik. Vi har været utrolig tilfredse med deres service fra start til slut. Af de bemærkninger vi har haft, er de alle blevet håndteret professionelt og uden yderlige kommentarer. Alt i alt en virksomhed der levere kvalitet både hvad angår materialer og i allerhøjeste grad… Læs mere »

Teddy Hoeg


Skrevet af & kategoriseret under .


Vi fik i vores ejerforening super konsultation. Løsningen blev leveret til tiden og i høj kvalitet. Tak for det